Дури ја Чекам #Е1 Никола Тодороски

Дури ја Чекам #Е1 Никола Тодороски

0 0 4 months ago
Никола Тодороски е актер стендап комичар кој реши времето во чекање да го потроши за вас. Се она што може да се каже додека чекаш. Значи се!

Find us on Facebook